Golf Moodboard

Ziggo Sport Golf Tour

Dit jaar organiseert Ziggo Sport weer een reeks exclusieve golftoernooien in de Ziggo Sport Golf Tour presented by Enterprise. Deze competitieve, maar vooral gezellige dagen staan onder leiding van Daan Slooter en u treft daar ook zijn medecommentatoren John Woof en Inder van Weerelt.

De dag zal bestaan uit:

  • Een uitgebreide ontvangst
  • 18-holes stableford-wedstrijd
  • Een gezellig diner
  • Prijsuitreiking

De hoofdprijs is deelname aan de grote internationale finale, waar zal worden gestreden om de winst van de Ziggo Sport Golf Tour. Tijdens elk toernooi van de Ziggo Sport Golf Tour kwalificeren zich twee winnaars voor deze finale.

De speler of speelster die tijdens de Ziggo Sport Golf Tour op de aangewezen hole een hole-in-one maakt wint een auto in de Enterprise Rent-a-Car Hole-in-One Challenge.

Ook kan er een plaats in de KLM Open Beat-the-Pro gewonnen worden.

De prijs van deelname aan een van de geheel verzorgde golftoernooien van de Ziggo Sport Golf Tour bedraagt € 97,50 per persoon. Maximale handicap is 36. Er zijn voor de toernooien slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je nu in!

De wedstrijden zullen plaatsvinden op de volgende data en golfbanen:

Zaterdag 13 juli Golfpark Wilnis
Zaterdag 3 augustus Golfbaan De Texelse
Vrijdag 9 augustus Golfbaan de Stippelberg
Zaterdag 21 september (Business Edition) Golfbaan Kroonprins Vianen
Vrijdag 27 september Golfbaan Westwoud
* Voor de toernooien zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hierom betaalt u direct bij inschrijven, zodat uw plaats gegarandeerd is.

Dit jaar voor het eerst een Business Edition bij de Ziggo Sport Golf Tour. Op zaterdag 21 september kunt uw bedrijf met een flight van 4 spelers meedoen aan deze speciale dag. U en uw gasten worden de hele dag in de watten gelegd en natuurlijk zijn ook de vaste ingrediĆ«nten als de hole-in-one auto, de beat-the-pro tegen Inder van Weerelt en John Woof en gaat het winnende team naar de finale. Kosten voor deze dag bedragen € 500 (ex. BTW) per team.

Inschrijven