Klantenservice

Over Ziggo Sport Totaal

Wat is Ziggo Sport Totaal?

Met Ziggo Sport Totaal geniet u van (live) topsport van over de hele wereld, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Van internationaal topvoetbal tot tennis, Formule 1, Golf, Basketbal en Atletiek.

Ziggo Sport Select

Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste wat Ziggo Sport Totaal beschikbaar heeft. Ziggo Sport Totaal biedt u op dit kanaal de wedstrijden en toernooien die u absoluut niet mag missen. De focus van dit kanaal ligt op het live voetbal, maar daarnaast zal er een selectie van het beste golf, tennis, atletiek, beachvolleyball en NBA Basketbal op Ziggo Sport Select te zien zijn.

Ziggo Sport Voetbal

Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit de hoogste Europese voetbalcompetities. U ziet live wedstijden en hoogtepunten uit onder andere de UEFA Champions League, de Spaanse Primera Division, de Engelse Championship en de Belgische Jupiler Pro League.

Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf is hèt Golfkanaal van Nederland. Op Ziggo Sport Golf ziet u dagelijkse golf van het allerhoogste niveau. De komende jaren zendt Ziggo Sport Totaal wederom wekelijks een toernooi uit de Europese en Amerikaanse Tour live uit. Ook de vier Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship zijn live te volgen. Ziggo Sport Golf is een dedicated golfkanaal met 24 uur per dag, 7 dagen in de week topgolf.

Ziggo Sport Racing

Op Ziggo Sport Racing komen de liefhebbers van autosport volop live aan hun trekken. Formule 1, GP2 en GP3, Europees Formule 3-kampioenschap, DTM, Porsche Super Cup, NASCAR Sprint Series, IndyCar-series, World Rallycross (WRX), ADAC GT Masters, Audi TT Cup, Ferrari Challenge en de 24 uur van N

Ziggo Sport Extra1 en Ziggo Sport Extra2

Ziggo Sport Extra1 en Ziggo Sport Extra2 worden ingeschakeld als er meerdere wedstrijden tegelijk worden gespeeld. In de weekenden en tijdens de Champions League kijkt u naast belangrijke voetbalwedstrijden ook diverse andere sportevenementen zoals: NBA basketball wedstrijden, Moto GP, beachvolleyball en atletiek. Deze evenementen ziet u live en als samenvatting op Ziggo Sport Extra1 en Ziggo Sport Extra2.

Wat is het gratis kanaal Ziggo Sport?

Ziggo Sport is een exclusief kanaal voor Ziggo abonnees. Dit gratis kanaal bevat een selectie van sporten die ook op Ziggo Sport Totaal te zien zijn. Het kanaal is voor alle Ziggo digitale tv abonnees terug te vinden op kanaal 14. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Abonnement

Hoe kan ik een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten?

U kunt een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten via diverse aanbieders van digitale televisie. Klik hier om een abonnement af te sluiten.

Hoe beëindig ik mijn Ziggo Sport Totaal abonnement?

Uw Ziggo Sport Totaal abonnement kunt u beëindigen bij uw televisie aanbieder. Neem contact op met uw lokale aanbieder of kijk op de betreffende website voor meer informatie.

Hoe kan ik Ziggo Sport Totaal ontvangen?

Ziggo Sport Totaal is te ontvangen via diverse digitale televisie aanbieders: Klik hier

Waarom heb ik een digitaal televisie abonnement nodig, kost mij dat extra geld?

Om Ziggo Sport Totaal te kunnen kijken is een digitale televisie aansluiting een vereiste (op den duur zal analoge televisie volledig verdwijnen). De overstap naar digitale televisie hoeft niet noodzakelijk veel meer te kosten. De meeste televisie aanbieders hebben scherpe aanbiedingen, voor meer informatie over de tarieven kunt u terecht bij uw lokale aanbieder.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden verschillen per aanbieder. Neem contact op met uw televisie aanbieder of kijk op de betreffende website voor meer informatie.

Ik ga verhuizen. Waar kan ik mijn adreswijziging doorgeven?

Adreswijzigingen dienen doorgegeven te worden aan uw televisie aanbieder. Indien u gaat verhuizen, controleer dan of u Ziggo Sport Totaal via dezelfde aanbieder kunt blijven ontvangen.

Ziggo Sport Totaal Go

Kan ik Ziggo Sport Totaal Go in het Buitenland bekijken?

De wedstrijden op Ziggo Sport Totaal Go zijn enkel vanuit Nederland te bekijken. De rechten voor de verschillende voetbalcompetities worden per land verkocht, en Ziggo Sport Totaal heeft alleen de rechten om ze in Nederland te bekijken. Hetzelfde geldt voor filmrechten. Wij zijn gebonden aan allerlei regels en restricties waar wij helaas geen invloed op hebben.

Overige vragen

Voor overige veelgestelde vragen over Sport1 Go kunt u hier terecht.

Financieel

Waarom verschillen de abonnementskosten per aanbieder?

Ziggo Sport Totaal is te ontvangen via diverse aanbieders van digitale televisie. Deze aanbieders kunnen zelf de abonnementsprijs van Ziggo Sport Totaal vaststellen. Zij bepalen de abonnementsprijs op basis van de richtprijs van Ziggo Sport Totaal, de abonnementsperiode en de kosten van digitale televisie.

Ik heb een vraag over mijn factuur

Het abonnementsgeld van Ziggo Sport Totaal wordt in rekening gebracht door uw televisie aanbieder. Neem contact op met uw aanbieder of kijk op de betreffende website voor meer informatie.

Ik wil mijn betaalwijze veranderen

Verandering van betaalwijze kunt u doorgeven aan uw televisie aanbieder die het abonnementsgeld van Ziggo Sport Totaal in rekening brengt. Neem contact op met uw lokale aanbieder of kijk op de betreffende website voor meer informatie.

Online Programma Informatie

Kan ik ook online programma-informatie verkrijgen?

U kunt online het gehele programma overzicht vinden. Ga hiervoor naar de programmagids

Hoe blijf ik op de hoogte van mijn favoriete sport/programma’s?

Het kan met al het sportaanbod soms lastig zijn om bij te houden wanneer je favoriete club of sport te zien is. Om het je gemakkelijk te maken introduceert Ziggo Sport Totaal daarom Follow My Sports voor Android en iOS. Je kunt daarmee zelf kiezen welke sporten of clubs je wilt volgen.

Voordat de uitzending begint, krijg je een notificatie zodat je niets meer hoeft te missen. Zie hieronder hoe je dit in de app instelt. Je kunt daarbij zelf kiezen hoe ver van tevoren je de notificatie wil ontvangen. Geen Ziggo Sport Totaal? Geen zorgen! Je kunt ook instellen dat je alleen notificaties van het gratis kanaal Ziggo Sport ontvangt.

HOW TO:

  1. Ga naar Instellingen
  2. Ga naar 'Follow My Sports'. Zie je die niet staan? Update de app dan eerst.
  3. Stel je favoriete clubs en/of sporten in
  4. Mis geen enkele uitzending meer

Technisch

Ik heb last van storingen, wat kan ik hieraan doen?

Een storing kan door diverse elementen veroorzaakt worden. Graag adviseren we u in een geval van een storing contact op te nemen met de klantenservice van uw televisie aanbieder. Zij kunnen vervolgens voor u controleren waar het probleem ligt.

Waarom kan ik via de satelliet niet alle Ziggo Sport Totaal kanalen ontvangen?

Indien u naar Ziggo Sport Totaal kijkt via de satelliet is het niet mogelijk om alle kanalen te ontvangen. In verband met beperkte ruimte heeft CanalDigitaal ervoor gekozen om Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Extra1 en Ziggo Sport Extra2 niet af te nemen.

Ik heb een vraag over storingen, smartcard, of digitale decoder. Waar kan ik terecht?

Technische vragen over beeld- en geluidsstoringen, uw smartcard of digitale decoder kunt u stellen aan uw televisie aanbieder. Neem contact op met uw televisie aanbieder of kijk op de betreffende website voor meer informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen?

Contact

Neem dan contact op met onze Klantenservice via het formulier op onze website of klik hier. We zullen u zo spoedig mogelijk helpen.